Fiat Barchetta rocznik 1995, zdjęcia pochodzą z 2008 r. z aukcji na której wypatrzyłem barkę. Kiedy ją zobaczyłem czułem, że będzie moja

Jeszcze tego samego dnia pojechałem obejrzeć samochód... wpłaciłem zaliczkę i za 2 dni była już u mnie

Samochód wyróżniają przede wszystkim 17 "felgi MOMO. Wyglądają super ale jak to mówi mój Ojciec komfort jazdy jest porównywalny do jazdy taczką

. Zawieszenie jest obniżone. Wydech zmieniony na sportowy. Zaciski hamulcowe pomalowane są na czerwono farbą Folia-Tec. Poza tym barka posiada dodatkowy spojler oraz pałąki. Zamiast oryginalnej gałki zmiany biegów była założona jakaś z porschaka. Wymieniłem już ją na sparco. Firmowe emblematy z przodu i z tyłu zostały wymienione na te od Gonetta. Na klapie wlewu paliwa umieściłem srebrną nakładkę Jacky. Uważam, że świetnie się komponuję ze srebrnymi felgami i pałąkami chodź mój Ojciec twierdzi, że zajeżdza to village tuning ale mi się podoba

W Audi TT czy w najnowszych Civikach jest podobne rozwiązanie i wygląda to super. Uwaga!!! A teraz co niektórzy mogą mnie zlinczować, wychłostać...

jako, że od dziecka jestem wręcz maniakalnym fanem ferrari dokonałem pewnej subtelnej zmiany na kierownicy

Otóż poduszka powietrzna obszyta jest czarną skórą a na niej widnieje oryginalny okrągły emblemat jaki jest umieszczany w prawdziwych ferrari na kierownicy

Niestety na chwilę obecną nie posiadam dobrych jakościowo zdjęć dokonanych przeze mnie modów ale w najbliższym czasie obiecuję pyknąć jakies nowe foty