Nie wszystko wyszło jak powinno

Mielismy trochę przypalow, gubilismy się, szukaliśmy itp ale każdy niciwal w swoim łóżku wcześniej muskajac ustami kartoniki. To chyba największy sukces ze bezpiecznie i zdrowo wrocilismy. Auta super przygotowane mimo malutkich problemów.
Dzięki za zrozumienie akcji z Wlochami, mam nadzieje ze spotkanie Zapatinasa nam to wynagrodzilo.
Dzieki Adam za Mio - jakoś dojechalismy he he a z kasę przepilismy jak należało.
Salem i Beata - boskie miejsca wybraliście a Stelvio mnie zabiło.
Seba - wirtuoz opowiadań i osoba dzięki której byliśmy czyści heheh
Monia - dzięki za aktorstwo!!!! Numer z Policją to już klasyka niemalże

Tomek i Ewa - po prostu good job. Długo bym pisał....
Odyn i Jola - gratki za smyczki, dzięki temu Wlosi byli zniszczeni hihi. I dzięki za Wroclaw!!!
Neron i Gosia - dzięki za dostarczenie nam co wieczór godzin zabawy gdy opowiadales dlaczego znowu skreciles w inna stronę. Za Cesarza i za fraszki z Wojtkiem.
Artur i Pawel - super wkrecenie się w temat mimo tego ze nas nie znaliscie!!!
Święty - impreza na plaży to klasyk klasyków. Fraszki z Neronem to miszczostwo

Doti i Lobo - gratulacje zareczyn!!!!! Pierwsze zareczyny klubowe. Hi hi. I za pokazanie muszelek.
Feldgrau i Aga - niezastapione pokłady energii i spokoju gdy znowu Holek kazał skrecac w inna stronę.
Ela i Stefano - nareszcie Was poznałem
PK - za powitanie we Wrocławiu
Ruda i CRM - dzięki za uzmysłowienie jak wielkie mam braki w geografii hihih
Karina - zapamiętam Cie na pewno za Budżetowe Wczasy
Adi i Wilder - mało czasu razem, ale jak wpadaliście to się okazywało że każdy był w Genua a wy: Rzym, Sycylia, Wenecja i jakieś inne miejsca

Mini - danke fur EcoDriving naukę

-ale tylko do granicy z Polską heheh
Aniu - gracias seniora
Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem.
Dziekuje też firmom: BURN, KOSMETYKI, COCA_COLA, MARTINI, HOTEL ORANGE, MIO, JOHNSON DELIVERY i wszytkim tym, których nie pamiętam teraz!!!!!